Menu Sluiten

Pakketdiensten

TNT Express is uw partner voor alle diensten op het gebied van expressverzending. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakketten en paletten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

TNT Express is Europees marktleider op het vlak van internationaal expresvervoer.

Met een netwerk dat zich uitstrekt over meer dan 200 landen, is TNT Express in staat voor elke expresbehoefte een oplossing te vinden.

Documenten, pakjes of vracht. Internationaal of nationaal. Levering dezelfde dag, in de loop van de volgende dag of voor een specifiek uur. Het uitgebreide dienstengamma van TNT Express biedt gegarandeerd een antwoord.

TNT Express vervoert wekelijks 3,5 miljoen pakjes, documenten en vrachtzendingen in 200 landen via een netwerk van 900 depots, hubs en sorteercentra, met meer dan 19.000 voertuigen en 43 vliegtuigen.

TNT Express beschikt over de grootste lucht- en weginfrastructuur voor expresleveringen in Europa.

TNT Express stelt wereldwijd 48.000 mensen tewerk.

Voor meer info over onze diensten kunt u terecht op onze klantendienst:

 – op het nummer: 070 233 633

 – of via onze website: www.tnt.com/be

01213670121367

Meer info

tags: Koerier – koerierbedrijf – Koerierdienst – Koeriers – Pakjesdienst – 

Wenst u meer info over pakketdiensten kijk dan vlug op http://www.tnt.com/be | Express Leveringen

Koeriersdiensten | 

DHL Parcel is er voor iedereen die een zending wil versturen. Of het nu gaat over een pakket of een pallet, naar zakelijke adressen of particulieren, DHL Parcel biedt voor iedere verzendbehoefte de perfecte oplossing.

Meer info

tags: Koerier – Koerierdienst – Koeriers – Pakjes Versturen Buitenland – pakjes verzenden – 

Wenst u meer info over pakketdiensten kijk dan vlug op http://www.dhlparcel.be | Koerierstdiensten

Koeriersdiensten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Pakketdiensten

samen bereik je meer. homepage dienstenpakket dienstverlening coaching van uw team training medewerkers advies aan verkoopleiders klantentevredenheid integrale salesaudit rekrutering en selectie troeven nieuws kalender vacatures bibliotheek certificaten links faq contact ligging kalender regional accountmanager sector antwerpen limburg ras security showroommanagers brugge vanden borre kitchen accountmanager conceptingenieur software sector oostvlaanderen dataplan pas verschenen contactgegevens schoolstraat bus middot roeselarebeveren middot tel. middot infoantoonbulcke.be share .

nl fr en de home nieuws dankoewel koebye prettig eindejaar en een gelukkig zilver voor martine overzicht van os van os amp de branche home raquo nieuws raquo tin voor benny en kristal voor christophe nieuws dankoewel koebye een geslaagd event privacyverklaring tin voor benny en kristal voor christophe op maart werden twee medewerkers in de bloemetjes gezet voor respectievelijk en jaar dienst pakketdiensten voor bedrijven op maat Tijdens de jongste personeelsvergadering had het team alweer een goede reden om te applaudisseren benny van den broeck heeft jaar dienst op de teller christophe landuyt zette in zijn eerste stappen bij van ossonnevelt. Benny kwam op maart het team van de buitendienst versterken en reist sindsdien alle venues in belgi en luxemburg af om spullen te lever.

Het domein van Pakketdiensten

home zzper actie onze diensten contact salarisverwerking uw mkb administratie amp advieskantoor uw advies en boekhoudkantoor in de regio onze diensten we leveren een breed pakket diensten waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn. Het verzorgen uw volledige financiele administratie verzorgen van aangiften omzetbelasting en loonbelasting het opstellen van geconsolideerde jaarrekeningen. Het doen van de aangifte vennootschapbelasting adviezen en rapportages op maat coaching diverse facetten contacten met alle uitvoerende instanties belastingdienst uwv pensioeninstellingen etc. Verwerken van uw volledige loonadministratie informeren en toepassen cao van uw bedrijfstak De verkoopwaarde van pakketdiensten Aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Externe consultancy bij o.a. Ziekte en onderbezetting fiscale ondersteuning .