Menu Sluiten

Express Levering

TNT Express is uw partner voor alle diensten op het gebied van expressverzending. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakketten en paletten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

TNT Express is Europees marktleider op het vlak van internationaal expresvervoer.

Met een netwerk dat zich uitstrekt over meer dan 200 landen, is TNT Express in staat voor elke expresbehoefte een oplossing te vinden.

Documenten, pakjes of vracht. Internationaal of nationaal. Levering dezelfde dag, in de loop van de volgende dag of voor een specifiek uur. Het uitgebreide dienstengamma van TNT Express biedt gegarandeerd een antwoord.

TNT Express vervoert wekelijks 3,5 miljoen pakjes, documenten en vrachtzendingen in 200 landen via een netwerk van 900 depots, hubs en sorteercentra, met meer dan 19.000 voertuigen en 43 vliegtuigen.

TNT Express beschikt over de grootste lucht- en weginfrastructuur voor expresleveringen in Europa.

TNT Express stelt wereldwijd 48.000 mensen tewerk.

Voor meer info over onze diensten kunt u terecht op onze klantendienst:

 – op het nummer: 070 233 633

 – of via onze website: www.tnt.com/be

01213670121367

Meer info

tags: Koerier – koerierbedrijf – Koerierdienst – Koeriers – Pakjesdienst – 

Wenst u meer info over express levering kijk dan vlug op http://www.tnt.com/be | Express Leveringen

Koeriersdiensten | 

DHL Parcel is er voor iedereen die een zending wil versturen. Of het nu gaat over een pakket of een pallet, naar zakelijke adressen of particulieren, DHL Parcel biedt voor iedere verzendbehoefte de perfecte oplossing.

Meer info

tags: Koerier – Koerierdienst – Koeriers – Pakjes Versturen Buitenland – pakjes verzenden – 

Wenst u meer info over express levering kijk dan vlug op http://www.dhlparcel.be | Koerierstdiensten

Koeriersdiensten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Express levering

skip to content skip to navigation homepage gentexpress koerierdienst gentexpress gentse koerierdienst nederzwijnaarde bus zwijnaarde home diensten wagenpark contact algemene voorwaarden home gt diensten express uw goederen worden bij u of op een door u aangegeven adres opgehaald en onmiddellijk of op een door u gewenst tijdstip geleverd. Het vertrek en alsook het eindpunt van deze ritten zijn ons vestigingsadres d.w.z. Sintdenijswestrem ophaaladres leveringsadres sintdenijswestrem. Minimumprijzen afhankelijk van het type voertuig. Toeslag voor een extra ophaal of leveringsadres express levering zorgt voor een snelle ROI Lijndienst u ophaling van uw goederen in de loop van de dag levering de dag erna voor u. u ophaling van uw goederen in de loop van de dag levering de dag erna voor u. Indien de bovenstaande diensten niet voldoen aarzel niet ons te contacteren wij zoeken voor u naar een oplossing op maat. .

jump to navigation home collectie sofas lounge amp relaxzetels zetels dining salontafels interior accessories express levering over jori stores professionals extranet pers architect project realisaties configurator jobs contact nl nederlands de deutsch fr franais en english home express levering nl nederlands de deutsch fr franais en english express levering back to top om aan de wensen van de consumentte voldoen zullen wij vanjorionderstaande toprelaxzetelsregelmatig express levering series aanmaken welke gegarandeerd verzendklaar zullen zijn maximum dagenna ontvangst van uw bestelling bijuw jori dealer. het betreft brainbuilder multimove medi black edition in zwart leder celia nero met ster ellipsvoet zwart brainbuilder monomove medi black edition in zwart leder celia nero met ster ellipsvoet zwart symphony monomove medi in zwart leder celia nero met ster voet golvend gelakt zwart yoga monomove medi in zwart leder celia nero met ster voet golvend zwart met gentegreerde verstel.

Berichtgeving over Express levering

login password cit express de diensten zich inschrijven contact ons eurekali cit express verzorgt niet alleen uw voorraadbeheer maar ook uw spoedleveringen. In eacuteeacuten woord cit express heeft een globaal structureel antwoord voor al uw logistieke behoeften Bekommernis over express levering Ook en in het bijzonder voor de elektronische handel cit express verzorgt uw leveringen zodat uw leveringstermijnen nooit de uur overschrijden. Cit express biedt on line overzicht zo wordt uw kostenbeheer geoptimaliseerd. Cit express beheert uw plaatselijke voorraad waardoor u aan een strak ritme kunt werken naast deze twee activiteiten biedt cit express zijn cli nteel ook een dienst fulfilment aan voor alle pos acties en het organiseren van promotionele evenementen. Alle diensten van cit express worden geiumlntegreerd in een toporganisatie een beveiligde internetsite opspoorbaarheid via de streepjescode gpspositionering van onze koeriers… Elk deta.